Час: 2024-05-19 04:47:47

За останні 7 місяців на базі «Буревісник» проведена величезна робота по поліпшенню матеріально - технічного стану та організації спортивно - виховного процесу.
Територія звільнена від сміття, що скупчилося за десятки років, і упорядкована. Проведена повна реконструкція елінгів, де зберігаються човни та оснастка, це більше 1000 квадратних метрів. Вдалося в найкоротші терміни відремонтувати туалети, душові, привести в порядок гостьовий будинок. Після реконструкції та ремонту в ньому є всі зручності, супутникове телебачення, якісна вода, нові меблі,Wi-Fi. Відремонтовано автопарк і катери. Запрацювали футбольна і волейбольна площадки. Поставлено новий паркан, який був необхідний для забезпечення безпеки дітей і збереження майна. Працює їдальня.
Сьогодні спортивна база «Буревісник» відповідає сучасним вимогам до проведення процесу тренування спортсменів найвищого рангу. Тут готується до Олімпіади наша українська ВІСІМКА. Іменитий тренер Віктор Васильович Потапенко дуже задоволений умовами, створеними для підготовки олімпійської збірної.

Під час проведення ЄВРО 2012 на базі проживали вболівальники з Англії, Франції, Росії, Швейцарії, Італії, Молдови, Білорусії. Всі залишилися задоволені та вдячні за надані умови проживання. Це, в свою чергу, створює впевненість, що на базі «Буревісник» можна проводити масштабні заходи та розміщувати близько 500 чоловік.

Оновлена команда співробітників бази, сьогодні вона складається з 20 тренерів та 25 чоловік обслуговуючого персоналу. Зараз у ДЮСШ «Буревісник» виховується і тренується 327 дітей, починаючи з 11 років. Навчання безкоштовне. Академічне веслування вважається королевою водних видів спорту. Заняття академічним веслуванням створюють можливості для зміцнення здоров'я та гармонійного розвитку всього тіла, тому що тренуються усі групи м'язів, у тому числі і серцевий м'яз, а також легені. Заняття проводяться на свіжому повітрі, на воді, в поєднанні з природою. У зимовий час діти займаються безкоштовно в плавальному басейні, гімнастичному та тренажерному залах. Що може бути краще для розвитку підростаючого покоління в центрі величезного мегаполісу.

Членські організації, що входять до складу Київської міської Ради профспілок на базі «Буревісник» можуть проводити різні спортивні заходи для організації дозвілля та зміцнення здоров'я своїх робітників, членів профспілок. Під егідою профспілок проводяться змагання «Тато, мама, я - спортивна сім'я». Ці заходи завжди проходять на високому рівні, сприяють об'єднанню колективів та сімей і залишають незабутні враження у всіх учасників.У планах на майбутнє перед колективом «Буревісника» стоїть завдання приступити до наступного етапу реконструкції бази, для того щоб вона відповідала сучасним вимогам і стандартам, що пред'являються до такого роду об'єктів. Для цього потрібно в рекордно короткі терміни привести в порядок котельні та опалення, замінити аварійно-небезпечний дах на одному з ангарів, створити зимовий тренажерний комплекс, а в подальшому провести реконструкцію та ремонт готелю. Також для подальшого розвитку спортивної бази планується залучати нові види спорту, для чого можуть бути створені всі умови.

А сьогодні ми запрошуємо провести своє дозвілля, відпочити на природі, отримати заряд бадьорості на затоках Дніпра в чудовому мальовничому місці Труханового острова, на базі Буревісник. Телефон 067-322-80-20.